Motorseng

Salget av motorsenger har økt betraktlig de seneste årene. Vi på sengemakeriet har et stort utvalg motoriserte senger, kanskje den som passer deg. Motorsengen gir deg mange muligheter, mange ligge stillinger, samt sittestillinger for å lese eller se tv.

Vi har motorsenger fra flere kjente leverandører som Dux, Hilding, Lagans, Van Landschoot, Velda og Tempur

TILBUD:

Madrass fra
Van Landschoot - SUPERQUEEN

superqueenSuperqueen er en madrass av høy kvalitet med et pocketfjærsystem i 7 komfortsoner.

axionDux Axion er en ny regulerbar seng fra Dux. Her kombineres komforten og fleksibiliteten til Dux med de mulighetene man har med en regulerbar seng. Legg deg til rette i en Axion, så vil du føle hvor behagelig, stille og enkel den er å bruke.

horginalSengen bygger på moderne sengeteknikk som gjør at den enkelt kan tilpasses etter dine ønsker. Den er dobbeltfjærende og gjør seg like bra i en sengeramme som frittstående på ben eller bøyler.

hfamilyplusFamily plus er toppmodellen til Hilding. Dette er motorsengen med den ekstra komforten. Trekk i møbelstoff. Dobbeltfjærende soneinndelte pocketfjærer. Stopning av latex.

tempurTEMPUR Signature motorsengen er kjent over hele verden for sitt elegante design, optimale komfort og eksklusivitet.

aresVelda Classic Ares motorseng er design og kvalitet på toppnivå. Velda fokuserer på kvalitet og utvikling, - det synes på denne modellen. Kraftig motor, 2 motorer, 10.000nm motor.

Sengemakeriet Duxiana - Ollebukta 2 - 3126 Tønsberg - Telefon: 333 13 209 - Epost: info@seng.no