Madrasser fra Velda - bodyprint

Madrassen er sengens viktigste bestanddel. Dens oppgave er å gi kroppen støtte og trykkavlastning, slik at du ligger behagelig og dermed sover godt.

Madrassen er bygget opp rundt en kjærne som for eksempel består av spiralfjærer eller skum.
Denne kjærnen er igjen polstret med feks bomullsvatt eller latex. Ytterst, rundt kjærnen og stopningen er det et trekk som holder alt sammen, og som er behagelig å ligge på. Kombinasjonen av alle disse delene vil blant annet påvirke madrassens levetid, komfort og pris.

Standard madrasser er rektangulære, 200 eller 210 cm lange og alt fra 75 til 210 cm brede.

TILBUD:

Madrass fra
Van Landschoot - SUPERQUEEN

superqueenSuperqueen er en madrass av høy kvalitet med et pocketfjærsystem i 7 komfortsoner.velda-innergeticVelda Innergetic er en latex madrass av meget høy kvalitet.
Den skiller seg ut fra en vanlig latex madrass ved at den gir
et ekstra steg opp på komfortskalaen; myk i starten, men strammes opp når belastningen økes.

supremeEn super madrass av meget høy kvalitet. Denne har det beste viscoelastiske materiale i toppen med 85 kvalitet. Forsterkede soner ved hofteparti og god gjennomlufting. Her ligger du godt, meget godt!

bppocketMadrassen kombinerer posefjærer med det unike trykkavlastende (visco) materialet. En kombinasjon med god ventilasjon i madrassen og en spesiell liggekomfort.

massageDette er en massage madrass uten sidestykke. Den har en meget god liggekomfort i kombinasjon med massage motorer fordelt over hele kroppen/madrassen. Mange funksjoner og styrkereguleringer på massagen.

deluxeDeLuxemadrassen har et tykt lag med viscoelastiskt matriale i toppen, 7 cm over hele overflaten. Den former seg etter deg og din kropp. Avtagbart og vaskbart trekk som er "ægis" behandlet for å redusere mengden midd i madrassen.

Sengemakeriet Duxiana - Ollebukta 2 - 3126 Tønsberg - Telefon: 333 13 209 - Epost: info@seng.no