Brukerveiledning til siden
Skrevet av: AdminPostet: 2016-04-24 19:05:24

Fotografisiden er laget for at brukere skal kunne vise frem, kommentere og se på andre sine bilder. På fremsiden blir du møtt av de 12 siste bildene som er lagt til på siden. Du kan velge om du vil se disse i to, tre eller fire kolonner. Øverst på siden finner du en meny som følger deg gjennom alle de andre sidene på dette nettsteder. Helt til høyre på menyen har du muligheten til å logge inn, eller registrere en bruker. Når du har logget inn vil denne menyen gi deg muligheter til å se din egen profil, laste opp bilder, endre profilen eller legge til utstyr.

Selve valget av bilder som finnes på denne siden finner du på siden som heter; Bildegalleri. Her kan du sortere bilder etter kategori, eller bare bla deg i gjennom alle bildene. Når du trykker på et bilde blir du tatt med til siden der bildene vises i stort format. Her kan du lese informasjon om bildet, kommentere på bildet, eller navigere deg fremover eller bakover i rekker av bilder.

Sidene nyheter, faq og om denne siden er kun sider med informasjon, om du skulle ønske det.

Kontakt siden har muligheter for å sende inn et spørsmål, tilbakemelding eller andre beskjeder de de som styrer siden. Du finner også vår kontaktinformasjon her.

For å laste opp et bilde må du først logge inn på siden. For å gjøre dette drar du musen over menyknappen som viser «Logg inn», hvis du ikke har en bruker så må du lage dette. Når du har logget inn kan du dra musen over ditt brukernavn, og trykke på knappen «Last opp bilde». Her får du muligheten til å velge en fil fra din datamaskin og laste opp denne. Du kan legge til tittel, kommentar og en kategori etter bildet er lastet opp. Du kan også endre den automatiske informasjonen, hvis den ikke har kommet med, eller det er noe feil.